perjantai 1. elokuuta 2008

Huomenna Viña del Mar ja Valparaiso!

Sateista on ja vähän viimaakin. Tuntuu jopa vähän takatalvelta kun viime päivät muuten ehti jo oleen aurinkoisia ja mukavan keväisiä, nyt sitten pientä takapakkia ja kylmää. No, parempi nyt kun syyskuussa.

Tää viikko on ollut hyvin aktiivinen viikko, sen lisäksi että Rodrigon kaveri Ricardo jenkeistä päätti jäädä vielä viikoksi (Sen piti lähteä tiistaina, mutta sillä oli kuulemma niin kivaa meidän kanssa, että siirsi sitten lippuja viikolla eteenpäin), meillä on myös ollut vieras Brasiliasta. Tämän brasilialaisen vieraan kautta onkin tullut aktivoitua kauan kadoksissa olleita portugalin alkeita, Junior kun ei osaa englantia eikä espanjaa. Ihan hyvin meillä menee ja kommunikointi on sujuvaa portugalin, espanjan, italian ja ranskan sekoitusta ja täysin on selvitty joka tilanteesta ja on keskusteltu syvällisempiäkin Brasilian nykytilanteesta. Junior on myös tutustuttanut meidät brasilialaiseen musiikkiin ja antanut ääntämisohjeita hapuilevaan portugaliin, joten tämän viikon jälkeen varmaan olen ihan falando em português täysin sujuvasti.

Tämä viikko alkoi siis hyvinkin ohjelmapitoisesti jo näiden kahden edellämainitun läsnäolon takia, mutta myös koska maanantaille sattui norjalaisen kaverin synttärit. NIitä juhlittiin yhdessä etnohenkisessä ravintolassa hyvän ruoan ja loistavan mojiton seurassa, siitä jatkoin matkaa Ricardon "läksiäisiin", mitkä ei kuitenkaan läksiäisiksi jäänyt.

Keskiviikkona oltiin tavalliseen tapaan after office-partyissa. Ne on joka keskiviikkona läheisen kukkulan huipulla linnassa järjestettävät työssäkäyvien hipat mihin on olemassa jonkinlainen pukeutumiskoodi ja muka ekslusiivinen maine. Sinne kun pitää olla nimi listalla että pääsee paremmin sisään, mutta tosiasiassa sinne listalle pääsee kyllä kuka vaan. No, tuntuu se silti siellä käymättömien mielestä oikein hienolta. Alkuillan jäykkyydestä huolimatta se paikka kyllä aina puolustaa paikkaansa tälläkin kertaa olleen loistavan dj:n ansiosta. Tuli sopiva sekoitus vanhoja soul hittejä sekoitettuna nykypoppiin ja välissä vähän latinoa ja r&b henkisyyttä ja perus kaupalliset räppibiisitkin.. Eli oikein toimiva mix kaikkea, ja jos joskus tuun järjestämään isot bileet mihin voin kerätä pääsymaksua niin ton dj:n haluaisin sinne soittamaan..!

Huomenna mennään sitten koko porukka Viña del Mariin ja Valparaisoon tutustumaan. Itsehän kävin siellä jo toukokuussa kuten aktiivisesti blogia lukevat muistanevat, mutta tosi kiva mennä uusiksi ja saada vähän vaihtelua Santiagon viikonloppuihin. Sieltä kuulumisia tulee ensi viikolla sitten.

Töissä riittää puuhaa tuttuun tapaan ja iltaohjelmakin on alkanut täyttyä jos minkälaisilla menoilla.

Reilun viikon päästä olisi myös loma ja sitäkin pitäisi suunnitella että mihin sitä menisi. Katsotaan mitä tässä vielä keksii

Sateita pitelemään menen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jonna kiittaa raportista :) tulin hyvälle mielelle ja jään odottamaan jatkoa.