perjantai 18. huhtikuuta 2008

Terveisia kotiin

Niin, terveisia vaan sinne kauas kotiin.

Tanaan on ollut aika laiska ja saamaton paiva.

Eilen tuli oltua vahan ulkona. Tosin alunperin ihan hyvasta syysta. Lumene sai taannoin syksylla hyvan diilin chilelaisen apteekkiketjun kanssa ja eilen oli sitten tallainen lehdistotilaisuus missa esiteltiin lumenen tuotteita. Meita oli siella sitten suomalaisia koolla koristamassa huonetta muiden tekopuolukanvarpujen seassa. Ihan mukava tilaisuus ja ainahan se lammittaa mielta kun joku suomalainen tuote saa niinkin paljon mediahuomiota ja tietenkin narsistina omaa mielta lammittaa kun lahiviikkoina oma kuva tulee monen eri naistenlehden sivuille.

Sellasta.

Siella siis sippailtiin hienosti cosmopolitaneja ja coctai-paloja ja sosialisoitiin ihmisten seassa. Kyllapa meille tarjoutui mahdollisuus tulla meikattavaksikin, niin olihan se kokeiltava, ihan vaan isanmaan puolesta kun oli kerta tuttuja lumenen tuotteita. Siitapa seurauksena iskikin se bilekarpanen, kun ei sita voinut kotiin menna niin hienossa iltameikissa niin lahdettiin sitten syomaan ja istuskelemaan baariin. Oli oikein mukavaa ja virkistavaa vaihtelua!

Sitten viela muutama sana teknologiasta, se kun on niin jannaa. Olin tossa mukavassa yksipuolisessa videokonferenssissa Lotan kanssa (vain Lotalla oli webcam) ja oli mukava nahda kameran kautta muitakin kavereita eli Ville, Pirta ja Pekka. Siita inspiroituneena otin pikayhteyden Jyvaskylaan puhelimitse, aina on jotenkin kivempi kuulla aani kuin lukea vaan kirjoitettua tekstia.. Tuli ehka hetkellinen koti-ikava tai haikeus, mutta sekin meni jo ohi kylla. Meilla on ihan kivoja suunnitelmia viikonlopuksi taallakin, mennaan nimittain huomenna tuonne meidan lahelle viinijuhlille! Siella hienosti sitten maistelemme eri viineja ja arvioimme mika on puinen, mika tamminen ja mika tumma. Loppuillasta arvioidaan sitten varmaan yokerhon lattian tasaisuutta.. Siita lisaa ensi viikolla!