torstai 14. helmikuuta 2008

Heipat

Hyvaa ystavanpaivaa vaan kaikille!

Viimesia viikkoja Sveitsissa viedaan. Laitetaas alkuun vahan small-talkia, eli joo on kylla ilmoja pidellyt koko naa reilu 5 viikkoo mita oon taalla ollut. Suomeks sanottuna, ilma siis kuin morsian. Eh eh. Tosi kivaa kun aamulla heraa kauniiseen vuorimaisemaan ja aurinko paistaa ja pimea ei ole ehtinyt tulla viela kuuteen mennessa kun toista poistuu. Kivempi tuijotella kaihoisasti ulos ikkunasta valoisalle taivaalle, kohti lumihuippusia vuoria, kun pitaa sadetta ahtaassa toimistotilassa..

Kaytiin muuten eilen katsomassa uus ’romanttinen’ draamakomedia p.s. i love you, oli todella positiivinen yllatys. Kaikki jotka diggaa love actually – genrea niin tuota vaan katsomaan! oli sopivan koskettava mutta sai myos oikeesti nauramaan ja ei liian kliseinen. Toki jenkkileffan elementteja naky mutta oman lisansa toi ihana Irlanti mihin osa leffaa sijoittu. Tassapa taas viikon leffavinkki, kantsii katsoa!

Tjoo-o, mitas sita muuta.. Taa viikko on ollut toissa ihan onnistunut, jokseenkin oon tehnyt aika pitkaa paivaa. Mutta ketaan tuskin kiinnostaa tyopaivan kulku joten todetaan vaan et thesis edistyy ihan ok, koitetaan nyt puristaa mahd paljon ennen Sveitsista poistumista.

Muutenpa tassa oon taas perehtynyt Chilen menoon ja meininkiin katsastamalla vahan asuntotarjontaa, mita nyt netista kasitysta voi saada.. Hyvalta vaikuttaa. Hinta-laatusuhde on ihanasti kohdallaan ja helpottavaa tietaa etta ei tarvii muuttaa mihinkaan jarkyttavaan rotankoloon kun vuokrataso on sen verran alhainen, etta voi ehka jopa asua ihan mukavasti.. Alussa mulla on viela katevasti n. viikko vapaata ja aikaa jarjestella asiat joten ei tuu stressia aikaerovasymyksesta ja tyonaloituksesta. Tosi kiva. Toivottavasti asunto loytyy nopsakasti, koska Outi tulee jo alussa (muutama paiva mun saapumisen jalkeen) vierailulle niin taydellista ois jos siihen hetkiin ois jo joku majoitus ni voitais harrastaa el turismoa sit yhdessa. Katsotaan.. ei stressia.

Huomenna onkin taas jo perjantai. Viikonlopuksi ei viela kovin maariteltyja suunnitelmia, vaikka tossa eilen sain paahanpiston etta pitaisikohan sita menna kaymaan Pariisissa. Tosiaan eilen mulle myos selvis, etta Pariisiin kestaa junalla vaan reilu 3h. Ja tahan asti oon aina luullut et sinne kestaa joku 7h.. (oikeesti). No, tasta innostuneena aattelin kayda katsoon paljonkos nama tiketit kustantaisi. Elakoon hyva aluetuntemus.. ja joka paiva sita oppii jotain uutta, eikos sita nain sanota.

Ja loppuun viela pakollinen norttitunnustus. Eli otin kayttoon ihanan google analytics-palvelun mika antaa kaikkea jannaa tietoa blogissa vierailijoista. mm tarkan sijainnin kaupungin tarkkuudella ja muuta epaoleellista koodikielta mika ei ketaan kiinnosta. No, sen sijaan hauskaa ja kiinnostavaa on, etta milla hakusanoilla blogiin on eksytty eri hakukoneiden, okei google-monopolin, kautta. Eli nyt pystyn stalkkaan kaikkii kavijoita ihan neuroottisena ja varmaan tuun koukuttuneeks tahankin.. No ei vaiskaa. Mut lisatkaa kommentteja kun kaytte, niita on kiva saada ja lukea.

Palaamisiin taas.