tiistai 18. joulukuuta 2007

Jouluksi kotiin

Taas ollaan joulukuussa. Vaikka vuosi on mennyt uskomattoman nopeasti, tuntuu viime joulusta olevan jo uskomattoman pitkä aika. Koska olen ekspertti sekä laaja-alainen asiantuntija vain oman elämäni tapahtumissa, keskittyy tämäkin blogitekstini lähinnä minun mietteisiin ja elämänkäänteisiin.

Puhutaan siis tästä vuodesta, kohta jo viime vuodesta. Vuoden 2007 kevään elämää rytmitti aika paljon koulukiireet ja tietyn mobiilioperaattorin liittymien kauppaus, toki mukaan mahtui aika monet unohtumattomat partytkin ja tulevaisuuden järjestely. Kuten moni tietää, omalla kohdallani suunnitelmissa ei kesäkuussa suinkaan ollut suunnata Sveitsiin tai mihinkään ranskankieliseen paikkaan, mutta näin kuitenkin kävi. Näin ollen toteankin omaa elämääni parhaiten kuvaavan totuuden olevan ”koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan.” sekä useasti lohtua tuoneen Egotripin kappaleen Nämä ajat eivät ole meitä varten.

Toivo ja suunta oli välillä vähän hukassa mutta löytyi kuitenkin yllättävältä suunnalta. Näin puolivälissä komennustani Sveitsissä, voin todeta, että kyllä se kannatti. Noin koulutuksellisesta ja tulevaisuushakuisesta näkökulmasta ajatellen tulo tänne on ollut oikea lottovoitto ja poikinut mahtavia juttuja tulevaisuudelle ja lisää vaan raollaan olevia ovia koputellaan, että aukeaisi ne loputkin.. Muutenkin elo käkikellojen, alppimaisemien ja merkkipuukkojen keskellä (paikoitellen kuulostaa vähän Pohjanmaalta) on alkanut sujua paremmin ja olis täällä voinut ehkä viihtyä pitempäänkin!

Vielä kaksi päivää töitä ja sitten koneeseen ja kohti Helsinkiä. Viimeisiä joululahjoja koittanut miettiä, ettei tarvitsisi sitten Jyväskylässä lauantaina pikkujoulun jälkeisissä tunnelmissa laahustaa ympäri kauppoja.

Lisää kuulumisia varmaan sitten ensi vuonna kun olen takaisin Sveitsin maalla.
Rauhallista joulua kaikille ja riemukasta uudenvuoden vastaanottoa!

Elina