tiistai 19. helmikuuta 2008

It's a miracle!!

Joo piti tulla vaan kertomaan, etta armas acerini koki uudelleenheraamisen eilen. Johtuisko siita, et se oli sattuneesta harhaluulosta johtuen n. 24h kytkemattomana poydan nurkassa ja pois kaytosta noin about ekaan kertaan neljaan vuoteen.. Never before. No vitsi vitsi, on se joskus lomalla ollut ennenkin tollein. No yhta kaikki, nyt se toimii ja mina sain katsottua onnesta soikeena mtv3:n uutiset, viime viikon k-70 jakson (en ikina lakkaa sanomasta tata, mut ehka paras realityshow ikina.) ja muita satunnaisia youtube klippeja. Hurraa, hurraa! No, tuona aikana kun noita uutisia katsoin niin kiitollisena, mutta samalla kauhistuneena loin kauhuskenaarioita siita, miten istun hiljaa huoneessani, luen marraskuun vogueta ja kuuntelen ipodilta I’m broooooooken..

Toisaalta, nain kevatkauden kunniaksi eilen huomasin myos, etta meidan lahion jalkapallojoukkue aloitti treenailun; siis se kuuluisa FC Meyrin. Ne tuntu harjottelevan klo 19 jalkeenkin ja onhan sita ennenkin kulutettu aikaa Madridissa eraan jalkapallojoukkueen harjoituskentilla, joten miksi ei nytkin?! Lisatekemista varmaan loytyis myos meidan lahion ‘kerhohuoneelta’ eli juhlasalista.

Jahas ja Kuubassa valta vaihtuu.. jaadaanpas seuraamaan millanen revoluzioni siella tapahtuu ja onko sinne nyt sitten enaa ensi syksyna menemista niinkuin tarkoitus on.

Tsappadaidaa, palaamisiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ouh, Ihanaa kun sun kone olikin vaan pakollisilla päiväunilla!! Onnittelut! Tietokoneen sekoaminen on KAMALAA. Täällä on vähän vatsataudin tuntua ilmassa, mälsää. Jospa se siitä. Kaisa ja Tuomo toi Pikku-Olgan eilen meille kylään ja se iloisena kakkas ja pissas ympäriinsä, vain kakka meni ohi paperista :D se on kyllä ihana koira! Toivottavasti ehditte nähä jossain. Mageeta muuten että thesis etenee :) kylä mä tiesinkin että kyl se siitä! Kivaa loppuaikaa switzerloossa!

-Jonna