perjantai 22. helmikuuta 2008

Chardonnay? Oui, s'il vous plait

Tanaan jaljella 7.

Lahtolaskenta pieneen sydameen..

Aurinko paistaa ja ajatukset harhailee. Kasittamaton lampoaalto hyokkaamassa meille just viikonlopuks, ihanaa. Aina sita ehtii vuoden mittaan unohtaa miten mahtavaa aikaa alkukevat on.

Tana vuonna voi tosin menna sisainen kello sekaisin kun alkukevaasta hyppaa suoraan alkusyksyyn. Jos mulla ei olis ennakoivia kokemuksia Etela-Amerikkaan talvella matkustamisesta en itekaan uskois, etta siella tulee oleen kylma. Nain kuitenkin on asian laita, sitten kun kaikki muut heiluu festareilla ja terassilla Suomen helteisessa heinakuussa niin Chilessa voi sataa lunta ja olla nolla astetta. Aika kummallista.

Onneks monessa maassa ei taida olla niin pitka talvi kun Suomessa, etta kai sita kuukauden kestaa kun tietaa etta elo-syyskuussa taas saapuu kevat.

Talla viikolla ei okein ole mitaan kerrottavaa kylla. Olin tossa eilen tyopaivan paatteeksi naapurin parvekkeella sippailemassa chardonnayta ja tulipahan mieleen, et ois siistii olla Genevessa kesalla kun on ne jalkapallon EM-kisat ja muuta festivaalihulinaa. Lahteet nimittain kertoo et kesakaupunkina Geneve on mieleton kun tapahtuu koko ajan niin paljon. Ja sitten on viela ne Montreuxin jazzfestaritkin..

Joku toinen vuos sitten.

Tanaan ois sitten vuorossa pienimuotoiset laksiaiset. Mennaan yhteen meksikolaiseen ravintolaan syomaan ja siita sit johonkin ehka vahan jatkamaan. Chilelaista ravintolaa ei ainakaan keksitty niin meksiko saa nyt sitten kelvata. Toivottavasti maistuu!

Eipa tassa muuta. Helsingissa ollaan viikon paasta perjantaina ja tutkimattomat on viela ne tiet miten siita Jyvaskylaan paasee, lentoaika kun sattuu ikavasti aika myohaselle.

Ei oikein nyt ajatus kulje joten lopetetaas tahan. Ulkona on ihanan lammin ja ei todellakaan huvittais istua sisalla. Yhyyyy.

Heippa.

Ei kommentteja: