tiistai 11. marraskuuta 2008

Matkaan lähden

Viimeisiä hetkiä erittäin kuumassa Santiagossa.

Koko päivä meni tietenkin pakkaillessa ja käytännön asioita järjestellessä, mutta nyt, näin 6h ennen koneen lähtöä, näyttää siltä että olen melko valmis. Aika ennätyksellistä!

Toki tähän päivään mahtui melkein 3h puhelinkeskustelu Pirtan kanssa sekä paljon muutakin yleismaallista matkaan kuulumatonta, mutta joka tapauksessa matkajärjestelyt on aika lailla tehty.

Kaikki tarpeellinen on tulostettu, rahat sijoitettu strategisesti useisiin paikkoihin, passista hommattu kopio sähköpostiin ja rinkka pakattu. Rinkasta ei tullut ehkä niin kevyt kun olin haaveillut, mutta ainakin se mahtuu vielä ihan hyvin kiinni!

Että ette ajattelisi, että olen päässyt täysin muuttumaan Chilen maalla, tässäpä muutama kuva pakkausoperaationi alku-, keski-, ja loppuvaiheesta. 

Klo 4 aamuyöllä starttaa tosiaan Copa airin vai copairin, no kuitenkin, kone kohti Panamaa ja sieltä Havanaan. Saapuminen Havanaan huomenna, tiistaina 11.11., klo 13. En ole varma pääsenkö blogia siellä päivittelemään, mutta kuulumisia sitten viimeistään Cancunista, mihin saapunen perjantaina 14.11. 

Palaamisiin pian!






Ei kommentteja: