tiistai 25. maaliskuuta 2008

Suomi maailmankartalle

Tai ainakin tunnetummaksi Chilessa

Oli yllattava tulla aamulla toihin ja alkaa jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan lukea aamulehtea kahvin kanssa kun lehden paaotsikkona oli, etta 26-vuotias suomalaisturisti on koittanut kiskoa Paasiaissaarilla yhdelta Moai-patsaalta korvaa mukaan matkamuistoksi Eurooppaan.. Ikavaksi tama herrahenkilo, mainittiin lehdessa muuten myos nimella, tuli tunnistetuksi lukuisten tatuointiensa puolesta ja odottaa nyt ilmeisesti tuomiota tapahtuneesta. Etta asiaan saataisiin lisaa draamaa, El Mercurio lehti toki otsikoi jo vankilatuomion mahdollisuudesta seka n. 10 000 euron mahdollisista sakoista. Historiankirjoihin tama toki myos jaa, tahankin uutiseen oli onnistuttu kaivamaan edellinen synnintekija vuodelta 2006. Eikos sita sanota, etta any fame is good fame..

Otsikkoa klikkaamalla paasee el mercurion sivuille joista espanjankielentaitoiset tai muut kiinnostuneet voivat katsoa uutisen, mika talla hetkella on siis paasivulla alkaen Turista finlandes arranco trozo de oreja a un moai.

Myohemmin lisaa niita oman elaman kuulumisia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vasta kävin katsomassa Chilen maisemia! Kovin on mmmukavan näköstä. Tästä uutisesta; piti tarkistaa että oonko 26 ja olinko pääsiäisenä pääsiäissaarilla. Onnekseni voin todeta, että pystyin vastaamaan molempiin kysymyksiin kieltävästi. :D